Zapp

Dit artikel hoort bij: Kei 12: Kei Goed

.

Volg ons op sociale media

Wist u dat het Rijksvastgoedbedrijf ook actief is op social media? Wij hebben een eigen pagina op LinkedIn, Twitter, YouTube, Facebook en Instagram.

Terug naar boven

Van Kei naar nieuwsbrief

Vanaf volgend voorjaar verschijnt onze nieuwsbrief, die wij per e-mail naar abonnees versturen. Met de nieuwsbrief gaan wij u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen en rond het Rijksvastgoedbedrijf. Tevens biedt de nieuwsbrief een overzicht van de laatste op de website gepubliceerde berichten en artikelen. Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in en rond het Rijksvastgoedbedrijf? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Terug naar boven

Sneller uw informatie op vernieuwde website

De website krijgt in 2022 een hele nieuwe look én indeling. Voor u als gebruiker betekent dit dat u nog sneller de voor u belangrijke informatie vindt op de website van het Rijksvastgoedbedrijf. Onderwerpen als verduurzaming en circulariteit en samenwerking en innovatie krijgen een eigen themapagina. Hier vindt naast interviews met onze medewerkers en onze visie op belangrijke onderwerpen ook de regels en voorschriften waarmee wij werken. Zo heeft u direct een overzicht van alles wat u moet weten van het Rijksvastgoedbedrijf, of u nu architect, bouwer, ingenieur, huurder, pachter of een nieuwsgierig websitebezoeker bent. Houd onze website het komend voorjaar dus goed in de gaten! Ideeën of suggesties? Mail de redactie: Postbus.RVB.Redactie@rijksoverheid.nl.

Terug naar boven

Jaarverslag in nieuwsbrief

icoon invulformulier

Net als Kei, stopt de publicatie Jaarverslag in de huidige magazine-vorm. Het Jaarverslag wordt vanaf 2022 gepubliceerd in een speciale uitgave van de nieuwsbrief. Dit heeft vanzelfsprekend geen gevolgen voor de kwaliteit van de publicatie. Ook in nieuwsbrief-vorm blijven wij transparant en helder verantwoording afleggen over onze activiteiten. Wilt u het jaarverslag in uw mailbox ontvangen? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief die in het voorjaar van 2022 voor het eerst uitkomt.

Terug naar boven

Meer nieuws op onze website

icoon actueel

Op de website van het Rijksvastgoedbedrijf wordt vanaf voorjaar 2022 meer nieuws gepubliceerd. We gaan u met regelmatige updates op de hoogte houden van wat er binnen en rond onze organisatie gebeurt. U kunt niet alleen op onze website terecht voor de laatste nieuwtjes, maar ook interviews en achtergrondverhalen over bijvoorbeeld onze kunstcollectie en unieke vastgoedportefeuille die deels bestaat uit beroemde historische gebouwen. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Terug naar boven