Het zit er op. In 2015 verscheen de eerste Kei in de huidige magazinevorm. Nu, zes jaar later, staat het laatste exemplaar voor u op het scherm.

Kei was twee keer per jaar uw vertrouwde informatiebron over het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Talloze onderwerpen kwamen in de themanummers van Kei voorbij, van het Trippenhuis in Amsterdam tot de verduurzaming van defensievastgoed en het werk van de Rijksbouwmeester. In dit laatste nummer een overzicht van de mooiste, meest gelezen en meest markante verhalen van de afgelopen zes jaar.

De publicaties van het RVB maken in 2022 een doorstart. Als gevolg hiervan verschijnt Kei niet meer in de huidige vorm. Het digitale magazine maakt plaats voor een nieuwsbrief waarmee wij u regelmatig op de hoogte houden. Want het verhaal van het RVB is boeiend, veelzijdig en kleurrijk. En dat verhaal blijven wij vertellen.

Wat mag u van ons verwachten? De RVB-website krijgt een geheel vernieuwde indeling. Voor u als bezoeker betekent dit dat u nog sneller de voor u relevante informatie op de website kunt vinden. Daarnaast versturen wij regelmatig een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de op onze website gepubliceerde artikelen en verhalen. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Wilt u onze e-mail nieuwsbrief ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Heeft u hiervoor géén belangstelling, dan kunt u zich afmelden via de link onder in de e-mail van deze laatste Kei.

Wij danken u als trouw lezer voor uw belangstelling de afgelopen jaren en zien u graag terug op onze website of sociale media kanalen. Heeft u vragen, opmerkingen ideeën? Mail dan naar: Postbus.RVB.Redactie@rijksoverheid.nl.

Redactie Rijksvastgoedbedrijf